+359 888 910 757; +359 889 529 940 prispaska@abv.bg

Специални пакети

Празнични оферти

На вниманието на нашите гости предоставяме следните пакети за предстоящите празници до края на 2019 г. и посрещане на 2020 г. * Цените са в лева и добавен ДДС. Цените се отнасят за един човек.

1. Пакет „Студентски празник” 8-ми Декември

  – 2 нощувки, 2 закуски и празнична вечеря.

  – Цена: 75.00 лв.   [..] запитване

2. Пакет „Коледа”

  – 3 нощувки, 3 закуски и празнична Коледна вечеря

  – Цена: 140.00 лв. [..] запитване

3. Пакет „Нова Година”

  – 3 нощувки, 3 закуски и празнична Новогодишна вечеря

  – Забавна програма с много музика ,томбула и танци до зори

  – Цена: 220.00 лв. [..] запитване

4. Пакет „Великденски празници”

  – 3 нощувки, 3 закуски и празнична вечеря

  – Цена: 150.00 лв. [..] запитване

По традиция всяка година Семеен Хотел При Спаска село Баня посреща свои редовни клиенти по време на официални празници, като им предлага специални оферти с празнични пакети за настаняване и престой в хотела, празнична вечеря, забавна програма много песни и танци.

За радост на студентите нашите специални пакети са на изгодно ниска цена и включват Празнична вечеря в ресторант При Спаска в навечерието на Студентски празник 8 Декември. Празничните оферти за Коледа и Нова Година също винаги са обект на внимание от редовните ни клиенти.

Много от Вас навярно имат добри спомени от престоя си при нас по време на денят на влюбените 12 Февруари Valentine’s Day, празника на жената 8-ми Март или пък Великденските празници по Великден. Хотел При Спаска предлага приятен престой в много добра обстановка, приемливи цени, добра организация и много настроение, създадено и поддържано от самите собственици и симпатичният персонал на хотела !!!


    Виртуална разходка

    Специални пакети

    Package